NEWS

Your Time, Your Safety - Our Commitment

Image

Over 20.000 skibe fik lodsassistance af DanPilot i 2018

DanPilot skaber sikkerhed til søs og i havn. Sikkerheden gælder naturligvis skibet, der har lods ombord og dets mandskab og last, men de øvrige fartøjer i farvandet, folk ombord og vandmiljøet nyder i lige så høj grad godt af den viden og agtpågivenhed, som DanPilots lodser leverer døgnet rundt hver dag.


May 2019
af DanPilot
Image

DanPilot har etableret lodsstation i Havnebyen

På havnen i Havnebyen har DanPilot nu fast placeret to at lodseriets karakteristiske orange lodsbåde – DanPilot Charlie og DanPilot Juliett. Bådene skal sørge for at sejle lodser fra Havnebyen til skibe i transit eller hente lodser på skibe og tage dem med i land.


April 2019
af DanPilot
Image

Ny administrerende direktør for DanPilot

Erik Merkes Nielsen tiltræder senest den 1. juli 2019 som administrerende direktør for DanPilot. Erik Merkes Nielsen er 43 år og kommer fra en stilling som Senior Vice President for Seaspan Ship Management. Erik har en baggrund både som navigatør med sejltid i handelsflåden og som leder af en række funktioner både i Maersk og i Seaspan Ship management i Vancouver. Udover at være navigatør har Erik gennemført en HD fra CBS og en MBA fra IMD Business School i Schweitz.


March 2019
af DanPilot
Image

Direktørskifte i DanPilot

DanPilots direktør gennem de seneste 4 år, Gert Frost, har valgt at søge nye udfordringer som direktør for Taxa 4x35, og er per 15. februar efter gensidig aftale fratrådt som administrerende direktør for DanPilot. Processen med at finde en ny administrerende direktør til DanPilot forventes afsluttet snarest. Fra i dag og frem til den nye direktør tiltræder, er sekretariatschef i DanPilot, Rasmus Møller Madsen, konstitueret som direktør. Klik for at læse mere.


February 2019
af DanPilot
Image

DanPilots direktør søger nye udfordringer

DanPilots direktør Gert Frost har valgt at søge nye udfordringer, og har derfor opsagt sin stilling som administrerende direktør i DanPilot efter at have beklædt posten i knap 4 år. Bestyrelsen iværksætter nu arbejdet med at finde en ny administrerende direktør med henblik på et snarligt skifte på posten.


November 2018
af DanPilot
Image

Updated Products & Prices as per July 1st 2018

As per July 1st 2018, our new and updated Products & Prices 2018 will apply. Please visit the Rate Calculator section, where the new documents are available for viewing/download. Should you have any questions, please do not hesitate to contact us at danpilot@danpilot.dk We look forward to serve you.


June 2018
af Customer Relations, DanPilot
Image

Boat christening ceremony

DanPilots newest pilot boat was yesterday celebrated at an official boat christening ceremony. DanPilot Echo will be working out of the habour in Spodsbjerg, which also was the location for the christening. Both external partners, local media and of course DanPilot employees attended the ceremony.


May 2018
af Tanja Sønderup-Hansen
Image

DanPilots new simulator presented in Nyborg

15. may 2018 DanPilot hosted a reception to present our newly installed simulator at DanPilots Nyborg location.


May 2018
af Tanja Sønderup-Hansen